arrow-left arrow-right logo_ashoka share-email share-facebook share-googleplus share-twitter

Page Title

Partenerii noştri sunt susţinători ai schimbării

Extinderea şi creşterea vizibilităţii eforturilor grupului de Fellows Ashoka sunt posibile mai ales datorită sprijinului oferit de partenerii noştri. Aceştia ne susţin financiar dar şi punându-ne la dispoziţie infrastructură, cunoştinţe, acces la diferite reţele precum şi la canale media.

Partenerii noștri fondatori

Fiecare dintre investitorii noştri aduce o contribuţie importantă la transformarea profundă a societăţii noastre şi la rezolvarea problemelor sociale.

Partenerii noștri investitori

Partenerii noștri pro-bono

Ashoka Support Network

Cei ce fac parte din Ashoka Support Network susțin Fellows prin finanțare, propriile lor rețele, experiențele și ideile lor. Rețeaua noastră de suport este o echipă de oameni dinamici și impicați, oameni ce contribuie la crearea unui viitor mai bun.

Andrei Pogonaru

Partner at Central European Financial Services

Ciprian Morar

Fondator și CEO Lateral

Contribuitori

Contribuitorii ne susţin în calitate de voluntari, stagiari, colaboratori ce ne oferă servicii la preţ redus şi nu în ultimul rând profesionişti pro bono ce ne pun la dispoziţie zeci de ani de experienţă profesională în diferite domenii.

Gabi a studiat inginerie, are calificări în management de proiect, training şi turism şi este pasionată de educaţie şi antreprenoriat social. De curând, a lansat un proiect în turism prin care promovează imaginea României în afara ţării.

Gabriela Solomon

Colaboratoare Harta Inovatorilor Sociali

Mădălina Mocan este cercetătoare în Ştiinţe Politice, activist civic în apărarea drepturilor omului şi în prezent urmează un program de doctorat în domeniul societăţii civile.

 

Mădălina Mocan

Colaboratoare Harta Inovatorilor Sociali

Valentina este un profesionist în domeniul asistenţă clienţi, având experienţă în domeniul IT, fiananciar, call center şi educaţional în mai multe multinaţionale de renume. După mai bine de 10 ani în domeniul privat, satisfacţiile activităţilor non-profit o motivează pentru o schimbare de carieră.

Valentina Tomescu

Voluntar Harta Inovatorilor Sociali

Dorian activează de 30 de ani în domeniul financiar, predă la Universitatea Harvard şi este fondatorul singurei companii de finanţări ipotecare independente din România.

 

Dorian Klein

Ashoka Romania pro-bono senior advisor

Andreea a absolvit facultatea de Litere – Universitatea Dunărea de Jos, Galați, Specializarea Engleza-Franceza (Limbi Straine). Ulterior a devenit Traducator si Interpret autorizat de catre Ministerul Justiției pentrul limbile engleză si franceză.

Andreea-Cristina Năstase

Voluntar

Este consultant și Board adviser specializat în creșterea afacerilor și Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management România. Sergiu are la activ investiții ca Business Angel în afaceri locale, printre care frufru, 2performant, Softelligence, FintechOS sau Intermedicas

Sergiu Neguț

Magda Ropotan este consultant in inovatie, co-fondator al companiei Design Thinking Society. Este unul din mentorii Ashoka in Romania si se implica pro-bono in proiecte de antreprenoriat social inovator.

Magda Ropotan

Aş vrea să ştiu mai multe despre cum pot deveni Partener Ashoka.

Scrieţi-ne la romania@ashoka.org

Ne-am bucura să luaţi legătură cu noi!