arrow-left arrow-right logo_ashoka share-email share-facebook share-googleplus share-twitter

Page Title

Căutăm Trainee! Aplică până pe 30 august

Categories:

by acaraman

 

Ashoka este cea mai mare organizație globală de promovare și susținere a antreprenoriatului social și inovației sociale. În România existăm de un an și ne dorim să cooptăm un membru nou în echipă. Fără o organizare excelentă a activităților noastre de zi cu zi și atenție la micile detalii, nu putem schimba lumea. De aceea avem nevoie de tine.

De aceea, căutăm un intern care vrea să schimbe lumea alături de noi!

Dacă…

Așteptăm aplicația ta!

Ce o să faci mai exact?

Munca ta alături de noi în următoarele 9 luni o să aibă 3 direcții:

Suport operațional. În principal, munca ta pe această direcție va aduce un zâmbet pe fețele colegilor tăi. Vei fi omul multi-task care va ști fiecare lucru care mișcă din micul nostru birou. Îți vei ajuta colegii cu lucruri mici cum ar fi necesarul logistic al biroului, până la creare de prezentări pentru diverse procese strategie ale Ashoka. Microsoft office îți va deveni bun prieten. Vei elabora materiale interne și externe de prezentare, vei realiza materiale/analize ale antreprenorilor sociali din rețeaua internațională Ashoka, vei analiza materiale, proiecte, baze de date despre inovatori sociali din rețeaua internațională, vei analiza materiale, proiecte și vei traduce materiale din engleză în română. Pe scurt, te vei asigura că fiecare lucru mic care ajută la o bună implementare a activitității Ashoka, se întâmplă.

Suport în organizare evenimente. Evenimentele Ashoka România sunt un eveniment de sărbătoare în București. Noi așa am auzit. Oameni cu chef de schimbare se adună, iar de acolo numai lucruri mărețe se mai întămplă. Dar în spatele oricărui eveniment mare, stau lucrurile care tu vei asigura că se întâmplă. Vei identifica locații pentru evenimente, vei negocia oferte  cu furnizori, vei gestiona listele de invitați, vei amenaja spațiile și vei gestiona logistica necesară evenimentelor.

Suport în comunicare. Vei scrie articole despre lucrurile multe pe care le vei citi și vei învăța cum să folosești o platformă wordpress. Canalele de Social Media vor fi și ele parte din task-urile zilnice și nu, nu ne referim la scroll-ul pe Facebook. Vei completa constant planul editorial și te vei asigura de implementarea lui.

În principal, promitem că vei învăța lucruri noi, vei citi o mulțime de materiale fascinante, iar cuvinte precum antreprenoriat social, impact social, inovator social vor face parte din vocabularul tău mai des decât ți-ai imaginat vreodată.

Ce ne-am dori de la tine

 

Aplică până la data de 30 August 2019 la aici.

Pentru această poziţie căutăm candidaţi din Bucureşti pentru un internship plătit de nouă luni (o lună perioadă de probă). Disponibilitate de lucru imediată.

 

Noutăți de la Schimbă-Lume

Click aici pentru a te abona la newsletterul nostru

Newsletter - Ashoka România - Double Opt In

Prin trimiterea acestui formular, recunoașteți și sunteți de acord ca datele dumneavoastră personale să fie procesate în afara SEE, așa cum este descris în Politica de Confidențialitate.