arrow-left arrow-right logo_ashoka share-email share-facebook share-googleplus share-twitter

Page Title

Social Innovation to Tackle Energy Poverty – Aplică până pe 12 aprilie!

Categories:

by acaraman

Până pe 12 Aprilie este deschisă perioada de aplicare la programul regional de susținere a soluțiilor care adresează problematica sărăciei energetice – https://tackleenergypoverty.ashoka.org/ro.

Sărăcia energetică este prezentă la intersecția dintre venituri mici, costuri ridicate pentru consumul energiei electrice și eficiență scăzută a aparaturilor. Asta face ca 19% dintre români să fie afectați de sărăcia energetică și 23% dintre gospodăriile din România să aibă acces informal la electricitate.

În cadrul Social innovation to Tackle Energy Poverty vrem să identficăm soluții implementate sau la început de drum pe care le ajutăm să crească prin:

În medie 1/3 dintre proiectele care trec prin acest program ajung să primească finanțare suplimentară din partea Schneider Electric. Mai mult, toți finaliștii pot avea acces la suport din partea angajaților Schneider Electric după încheierea programului.

Dacă vrei să aplici completează acest formular. Dacă cunoști o persoană / un proiect (ONG, start-up, autoritate locală) pentru care această oportunitate ar putea să fie folositoare, te rog să mai mesajul mai departe.

 

Noutăți de la Schimbă-Lume

Click aici pentru a te abona la newsletterul nostru

Newsletter - Ashoka România - Double Opt In

Prin trimiterea acestui formular, recunoașteți și sunteți de acord ca datele dumneavoastră personale să fie procesate în afara SEE, așa cum este descris în Politica de Confidențialitate.