arrow-left arrow-right logo_ashoka share-email share-facebook share-googleplus share-twitter

Page Title

Ashoka și Nestle lansează „Creating Shared Value Prize” în valoare de 500,000 franci elvețieni

Nestlé și Ashoka au lansat și anul acesta competiția globală “Creating Shared Value”, cu o valoare totală a premiilor de 500,000 franci elvețieni. La aceste premii se adaugă  posibilitatea de a participa la Boot Camp-ul Ashoka din cadrul World Water Forum în Brazilia, în 2018, de a susține un pitch în fața Nestlé Creating Shared Value Council, precum și de a lua parte într-un Accelerator menit să-i ajute pe inovatori să strângă investiții sociale și alte fonduri necesare. De asemenea, prin acest program, Ashoka va selecta un antreprenor social activ într-unul din aceste domenii pentru a face parte din comunitatea globală de Fellows Ashoka.

Creating Shared Value Prize, lansat în 2010, este un program global de identificare a inovațiilor menite să genereze plus valoare, impact major și schimbări profunde în comunități. Ediția din acest an, în parteneriat cu Ashoka, urmărește să identifice, să susțină și să scaleze inovații care adresează cele mai mari provocări din domeniile managementului apei, nutriției și dezvoltării rurale.

 

“Acest parteneriat va susține inițiative puternice de co-creare cu antreprenori sociali și va crește impactul social pe care aceștia îl au asupra beneficiarilor lor și al comunităților deservite.”, spune Olivier Fruchaud, Director al Ashoka Elveția.

Ashoka România încurajează antreprenorii și inovatorii sociali activi în aceste domenii să aplice până pe 31 Octombrie 2017 pe site-ul www.changemakers.com/creatingsharedvalue sau să nominalizeze inovatori de top la adresa de e-mail romania@ashoka.org. Cele mai bune 5 inițiative vor fi invitate să participe la CSV Forum 2018, în Brazilia, unde se va anunța câștigătorul.

Noutăți de la Schimbă-Lume

Click aici pentru a te abona la newsletterul nostru

Newsletter - Ashoka România - Double Opt In

Prin trimiterea acestui formular, recunoașteți și sunteți de acord ca datele dumneavoastră personale să fie procesate în afara SEE, așa cum este descris în Politica de Confidențialitate.