arrow-left arrow-right logo_ashoka share-email share-facebook share-googleplus share-twitter

Page Title

Comunitatea noastră de Fellows schimbă lumea
Gregor Demblin dărâmă bariere
Misiunea noastră: Să schimbăm lumea
Comunitatea de susţinători Ashoka: Invesţii în inovaţii sociale
Ashoka Visionary Program

De mai bine de 30 de ani, Ashoka se remarcă drept prima organizaţie globală în sprijinul antreprenoriatului social.

FII ALĂTURI DE NOI ÎN PROMOVAREA IMPACTULUI SOCIAL

Volumul 1

Volumul 2

Volumul 3

Volumul 4

Volumul 5

Ashoka Romania Impact Report 2017-2018

She Says

Cum funcţionează Ashoka?

1.

CĂUTARE ŞI SELECŢIE

Suntem în continuă căutare de oameni excepţionali caracterizaţi de spirit antreprenorial, oameni care îşi folosesc ideile pentru a revoluţiona un anumit sector, iar prin aplicarea acestor idei, ei rezolvă unele dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă momentan societatea. În urma unui proces complex de verificare, desemnăm candidaţi care trebuie să treacă printr-un proces de selecţie internaţional care include mai multe etape. În anul 2018, Ashoka va selecta pentru a face parte din comunitatea globală de Fellows primii antreprenori sociali români ale căror soluţii au potenţial considerabil de a genera schimbare socială.

2.

PROGRAMUL DE FELLOWSHIP

Membrii comunităţii de Fellows Ashoka pot beneficia în funcţie de nevoi de o bursă individuală menită să acopere costurile de trai pentru o perioadă de până la trei ani. Acest lucru le permite să se dedice întru totul dezvoltării proiectelor lor. Pe lângă această bursă, le acordăm accesul la reţeaua noastră de investitori, parteneri și consultanţi pro-bono. Programul nostru de Fellowship pune accent pe scalarea impactului și maximizarea eficacităţii, astfel încât soluţia să fie simţită acolo unde este nevoie de ea.

3.

PARTENERIATE DE BUSINESS SOCIAL

Continua cooperare și parteneriatele crează legături puternice între antreprenorii sociali și sectorul de afaceri. Multe afaceri folosesc aceste oportunităţi de schimb cu Ashoka Fellows pentru a obține accesul la inovatii și a dezvolta practici de afaceri sustenabile. Pe de altă parte, Ashoka Fellows beneficiază de expertiză şi noi metodologii de lucru care contribuie la profesionalizarea organizațiilor lor și la sporirea eficacității și impactului. Nu în ultimul rând, deseori în cadrul acestor cooperări, partenerii co-crează noi produse și servicii, reușind să facă o diferență, să aibă un impact social real și să rezolve unele din cele mai grave probleme cu care se confruntă momentan societatea noastră.

4.

UN ECOSISTEM PENTRU CEI CARE SCHIMBĂ LUMEA

Schimbarea socială necesită mulți „schimbă-lume” și antreprenori sociali inovativi. Prin implicarea jurnaliștilor și a sectorului media, dezvoltarea rețelei noastre de parteneri din mediul public, privat, sectorul financiar, dar și împreună cu partenerii noștri din societatea civilă, suntem capabili să construim infrastructura necesară pentru a rezolva problemele împreună, unind forțele pentru atingerea unor obiective comune.

5.

Impact

57% din Fellows influențează politici publice naționale.
75% din Fellows sunt priviți drept lideri în domeniul lor de expertiză.
89% din soluțiile de succes ale Fellows-ilor noștri sunt replicate.
91% din Fellows susțin că Ashoka i-a ajutat să capete noi perspective asupra muncii lor.
87% din Fellows susțin că Ashoka a contribuit la creșterea eficacității muncii lor.

Noutăti

Noutăti

Our Ashoka Fellows

Schimbă-lume din cinci țări își prezintă munca

Noutăți de la Schimbă-Lume

Click aici pentru a te abona la newsletterul nostru

Newsletter - Ashoka România - Double Opt In

Prin trimiterea acestui formular, recunoașteți și sunteți de acord ca datele dumneavoastră personale să fie procesate în afara SEE, așa cum este descris în Politica de Confidențialitate.