arrow-left arrow-right logo_ashoka share-email share-facebook share-googleplus share-twitter

Page Title

Storytelling workshop Ashoka tagoknak és a MagNet Bank dolgozóinak

Kategóriák:

által zsoltpethe

Október 30-án került megtartásra az a Storytelling workshop, mely az Ashoka Magyarország, a MagNet Bank és Mong Attila, professzionális tréner együttműködésének köszönhetően jöhetett létre.

Mong Attila, tréner, tényfeltáró újságíró nevéhez már több olyan 1-2 napos képzés kötődik, melyek résztvevői többet tudhattak meg a storytelling fontosságáról és értékéről, valamint konkrét technikákat sajátíthattak el és fejleszthetik előadói készségeiket is. Korunk közösségi médiája és az internet átalakította a marketing stratégiákat és a “sztorik”, személyes vagy üzleti céllal népesítik be a felhasználók, oldalak “falait”. De hogyan fordíthatja egy nonprofit szervezet, vagy társadalmi vállalkozás az előnyére, hogy olyan sztorikat oszt meg, mely aztán támogatókat és ismertséget eredményez? A storytelling kapcsolatokat teremt és megerősíti azokat, marketing eszközként az üzleti és személyes élet sikerességének kulcsa lehet, ha valaki megtanulja használni.

Az egynapos képzés során a 8 Ashoka tag és 8 MagNet Bank munkatárs ( Marketing, Civil és Közösségi kapcsolatok és MagNet Közösségi Ház területről) együttműködve számos feladaton keresztül kovácsolódott egy csapattá, miközben elengedhetetlen szempontokat ismerhettek meg arról, hogy milyen a jó sztori, hogyan épül fel egy ilyen prezentáció, hogyan érhet el hatást az előadó. A nap első felében Mong Attila elméleti alapismereteket és rengeteg gyakorlati példát mutatott, hogy kiderüljön miért is fontos a storytelling. A nap második felében pedig csapatokban kellett egy-egy társadalmi vállalkozó sztoriját felépíteni.

Köszönjük szépen a csodálatos workshopot a MagNet Banknak és Mong Attilának!