arrow-left arrow-right logo_ashoka share-email share-facebook share-googleplus share-twitter

Page Title

Partenerii noştri sunt susţinători ai schimbării

Extinderea şi creşterea vizibilităţii eforturilor grupului de Fellows Ashoka sunt posibile mai ales datorită sprijinului oferit de partenerii noştri. Aceştia ne susţin financiar dar şi punându-ne la dispoziţie infrastructură, cunoştinţe, acces la diferite reţele precum şi la canale media.

Investitorii noştri în România

Fiecare dintre investitorii noştri aduce o contribuţie importantă la transformarea profundă a societăţii noastre şi la rezolvarea problemelor sociale.

Investitorii noştri în regiune

Contribuitori

Contribuitorii ne susţin în calitate de voluntari, stagiari, colaboratori ce ne oferă servicii la preţ redus şi nu în ultimul rând profesionişti pro bono ce ne pun la dispoziţie zeci de ani de experienţă profesională în diferite domenii.

Ana-Maria e licențiată în Cooperare și Dezvoltare Internațională și are un Master în Gestiune și strategie de întreprindere. E interesată de proiecte unde aspectele de profit și non-profit se întrepătrund.  

Ana-Maria Baghiu

Voluntar Harta Inovatorilor Sociali

Emilia Müller este scriitoare, traducătoare, ilustrator, remodificator de haine și creator de obiecte realizate din produse folosite.

Emilia Müller

Voluntar Comunicare

Gabi a studiat inginerie, are calificări în management de proiect, training şi turism şi este pasionată de educaţie şi antreprenoriat social. De curând, a lansat un proiect în turism prin care promovează imaginea României în afara ţării.

Gabriela Solomon

Colaboratoare Harta Inovatorilor Sociali

Mădălina Mocan este cercetătoare în Ştiinţe Politice, activist civic în apărarea drepturilor omului şi în prezent urmează un program de doctorat în domeniul societăţii civile.

 

Mădălina Mocan

Colaboratoare Harta Inovatorilor Sociali

Valentina este un profesionist în domeniul asistenţă clienţi, având experienţă în domeniul IT, fiananciar, call center şi educaţional în mai multe multinaţionale de renume. După mai bine de 10 ani în domeniul privat, satisfacţiile activităţilor non-profit o motivează pentru o schimbare de carieră.

Valentina Tomescu

Voluntar Harta Inovatorilor Sociali

Dorian activează de 30 de ani în domeniul financiar, predă la Universitatea Harvard şi este fondatorul singurei companii de finanţări ipotecare independente din România.

 

Dorian Klein

Ashoka Romania pro-bono senior advisor

Loredana este un formator de limbi straine, comunicator și un vizionar cu experiență în domeniul educației și marketing-ului online.

Loredana Dumitrescu

Voluntar Comunicare

Aş vrea să ştiu mai multe despre cum pot deveni Partener Ashoka.

Scrieţi-ne la romania@ashoka.org

Ne-am bucura să luaţi legătură cu noi!