arrow-left arrow-right logo_ashoka share-email share-facebook share-googleplus share-twitter

Page Title

Ashoka își mărește echipa!

Categories:

by acaraman

Despre Ashoka

Ashoka este cea mai mare organizație globală de promovare și susținere a antreprenoriatului social și inovației sociale. Echipa noastră, Ashoka Central and Eastern Europe, susţine munca comunităţii de Fellows în Austria, Polonia, Ungaria, Slovacia şi Cehia. Din 2017, Ashoka a început activităţi şi în România.

Alături de colegi din toată lumea, echipa noastră lucrează la nivel regional şi local pentru a răspunde provocărilor cu care antreprenorii sociali se confruntă. Noi creăm un ecosistem în care aceşti schimbă – lume pot să se dezvolte: un mediu în care există un cadru de reglementare accesibil, în care antreprenorii sociali au vizibilitate iar planurile lor  de schimbare socială sunt susţinute prin cunoştinţe practice, parteneriate strategice, coaching, resurse financiare, idei şi angajament pe termen lung.

De accea căutăm un finance manager care să schimbe lumea alături de noi! 

Ne dorim să sporim eficiența în tot ce înseamnă gestionarea finanțelor în structura noastră regională din Europa Centrală și de Est, astfel căutăm un nou coleg, poziția fiind bazată preferabil în Bucureși, România. 

Dacă…

Așteptăm aplicația ta!

Nu avem un deadline strict, dar vrem să ocupăm poziția cât mai repede. Intervievăm imediat ce primim candidaturi adecvate.

Pentru responsibilități și alte detalii aici.  

Are you ready to change the world? 

 

 

 

Noutăți de la Schimbă-Lume

Click aici pentru a te abona la newsletterul nostru

Newsletter - Ashoka România - Double Opt In

Prin trimiterea acestui formular, recunoașteți și sunteți de acord ca datele dumneavoastră personale să fie procesate în afara SEE, așa cum este descris în Politica de Confidențialitate.