arrow-left arrow-right logo_ashoka share-email share-facebook share-googleplus share-twitter

Page Title

Ashoka Film Festival

Categories:

by ashokaaustria

Ashoka Film Festival aduce 4 filme documentare și conversații cu antreprenori sociali despre educație, mediu, multiculturalism, soluții la provocări globale și responsabilitate socială. Ne place vara și în septembrie așadar vă invităm sa vedem filmele și să povestim pe 2 dintre rootop bar-urile din București: Pura Vida Sky Bar și Deschis Gastrobar. Programul proiecțiilor este după cum urmează și înscrierile se pot face aici.

18 Septembrie de la 19:30, The Beginning of Life –  Pura Vida Sky (în str. Smârdan 7). O incursiune în primii ani de viață, impactul educației timpurii și rolul genelor și al mediului asupra dezvoltării copiilor.

20 Septembrie de la 19:30, Human –  Deschis Gastrobar (în Splaiul Unirii 160). O colecție impresionantă de povești și imagini despre lumea în care trăim, multiculturalism și umanitate. A fost primul film ce a avut premiera în Sala Adunării Generale a ONU în prezența Secretarului General Ban Ki-moon. Proiecția se desfășoară în parteneriat cu Lateral.

25 Septembrie de la 19:30, Who cares? – Pura Vida Sky (în str. Smârdan 7). O colecție inspirațională de povești ale unor antreprenori sociali cu impact global de la Muhamad Yunus la fondatorul Ashoka Bill Drayton

27 Septembrie de la 19:30, Little Yellow Boots – Deschis Gastrobar (în Splaiul Unirii 160). Ce diferență poate să facă o singură persoană? Cum arată viitorul în fața schimbărilor climatice? Cum va arăta lumea pentru copiii născuți peste 40 de ani?

 

Proiecțiile vor fi în limba engleză sau vor avea subtitrări în limba engleză.

Împreună cu partenerii noştri, Romanian-American Foundation şi ENEL România, ne dorim ca în următorii ani să contribuim la dezvoltarea unui ecosistem favorabil inovaţiei sociale în România, folosind experienţa celor peste 35 de ani de susţinere a unor antreprenori sociali de top în lume, metodologiile dezvoltate dar şi reţeaua globală de schimbă-lume şi susţinători ai acestora.

 

Noutăți de la Schimbă-Lume

Click aici pentru a te abona la newsletterul nostru

Newsletter - Ashoka România

Prin trimiterea acestui formular, recunoașteți și sunteți de acord ca datele dumneavoastră personale să fie procesate în afara SEE, așa cum este descris în Politica de Confidențialitate.